grotere maten lingerie
lingerie.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Grotere maten lingerie

 • Bagoes
  Bagoes 'mooi en voordelig vanaf maat 40', maakt grote maten mode betaalbaar. verkoop via de eigenwinkels en ook bestellen via de online grote maten winkel.
  http://www.bagoes.nl/
 • Bighearts
  De web-winkel voor de vollere vrouw. Groot assortiment Nachtmode, Lingerie, Loungewear, Pyama\'s, Ondermode en leuke en spannenden accersoires. Veel van onze spullen zijn eigen import uit de USA, moderne, kleurrijke en topkwaliteit artikelen. Daar staat BIGhearts voor. Gratis verzenden al vanaf 25.00 tevens dealer van MEL\'S Lingerie Intimate Attitude Niet zeker van u maat neem dan eens contact met ons op. Of maak een afspraak om te komen passen op onze locatie. Daar hebben we alle tijd voor u. Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gezellige Lingerie/nachtmode party bij u thuis. 25 km rond nijmegen geen extra kosten, we vragen alleen een minimale groep van 5 personen. wij nemen dan onze colectie mee zodat er ook gepast kan worden. de aangeschafte artiklen worden dan kostenloos verzonden.
  http://BIGhearts.nl
 • Nicky\'s lingerie

  http://www.nickyslingerie.nl/
 • Syl design
  Voor grote maten lingerie en lingerie (zelfmaak) workshops (o.a. maken van diverse bh's, slip, badmode, nachtmode en patroon tekenen)
  http://www.syldesign.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Grotere maten lingerie